Qui

som?

El nostre projecte va començar l´any 2009, oferint neules i especialitats variades, a més del servei de cafeteria. Ara toca fer un pas endavant i oferir la venda online, on a part de les neules i especialitats, oferim la nostre varietat de pastisseria acabada
(pastissos, canapès salats, rebosteria, pastes de té, pastes full).

Neules i Galetes Premium

Fabricades de manera artesanal, podeu gaudir d´un reguitzell de neules i galetes espectaculars. També en fem sense gluten i sense sucre.

Pastissos

Tens un aniversari? Una celebració? O simplement et ve de gust un pastís? Disfruta dels nostres mousses i pastissos tradicionals.

Especialitats

Si t´agrada la rebosteria o la pasta de full de qualitat, vols un aperitiu salat o trobes a faltar el melindro o el braç de gitano de tota la vida, nosaltres et donem solucions!

60 anys d’història

Tota la nostre fabricació s´elabora a Vidreres (Girona), a la nostra fàbrica familiar fundada per Joan Canals i Colomé l´any 1959. Fa més de 60 anys que la família Canals, a través de les diferents generacions, ens dediquem a fer la vida més dolça. Amb molta il.lusió i professionalitat, estem a la vostra disposició.

Coneix el nostre equip

Assessora Comercial

Eva Pago

Gerent

Jordi Canals

Assessora Comercial

Toñi Molina

Decoració i Imatge

Isabel Ruiz

© 2020 Canals Badalona